• Ενημερωθείτε για το Bitcoin και τα Κρυπτονομίσματα!
  • info@cryptosolutions.gr
  • +30 6941 511 404

Ένας χρήσιμος οδηγός για επένδυση στα Κρυπτονομίσματα

  • Home / Ένας χρήσιμος οδηγός για επένδυση στα Κρυπτονομίσματα

Ένας χρήσιμος οδηγός για επένδυση στα Κρυπτονομίσματα

Οι επενδυτές πάντα ψάχνουν να βάλουν τα χρήματά τους σε διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της διαφοροποίησής τους. Οι επενδυτές ιδίων κεφαλαίων συχνά διατηρούν ένα ποσοστό των χαρτοφυλακίων τους σε ελαφρώς άσχετες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, όπως ο χρυσός και το real estate. Ένα μικρό τμήμα των επενδυτών ενδιαφέρεται επίσης για την αγορά έργων τέχνης, αντικών, παλιών νομισμάτων, δεδομένου ότι αποτελούν μια εντελώς διαφορετική κατηγορία, γενικά δεν επηρεάζονται από την παγκόσμια κρίση του σήμερα. Τώρα, έχει έρθει η ώρα να αγκαλιάσουν μια άλλη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που ονομάζεται cryptocurrencies, η οποία περιλαμβάνει τους ομοίους του Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, και πολλά άλλα.

Η επένδυση στα cryptocurrencies απαιτεί ένα πρωτοφανές επίπεδο έρευνας και ανάλυσης, επειδή η πλειοψηφία αυτών των cryptocurrencies είναι ακόμα νέα στο ψηφιακό οικοσύστημα και παρουσιάζει τεράστιους επενδυτικούς κινδύνους. Στοιχεία σχετικά με το ηγετικό cryptocurrency Bitcoin είναι άμεσα διαθέσιμα, καθιστώντας το μια βιώσιμη επιλογή επένδυσης, μετά την επίδειξη της δέουσας επιμέλειας.

Αλλά, χωρίς θεμελιώδη υποστήριξη, η τεχνική ανάλυση είναι το μόνο εργαλείο με το οποίο κάποιο επίπεδο μελέτης μπορεί να διεξαχθεί σχετικά με τις μελλοντικές επιδόσεις των τιμών των cryptocurrencies.

Πώς μπορείτε πραγματικά να επενδύσετε σε cryptocurrencies; Βάζετε απλά ίσες ποσότητες στα top 10 κορυφαία cryptocurrencies; Ή μήπως πρώτα κατανοείτε τις τεχνικές λεπτομέρειες του κάθε νομίσματος (όπως θα κάνατε σε μετοχές κατανοώντας πρώτα τα επιχειρηματικά μοντέλα), και στη συνέχεια θα αποφασίζατε αν είναι μια αξιόλογη επένδυση; Πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα scamcoins (νομίσματα απάτες), τα οποία έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών;

Εδώ είναι αυτό που συστήνω:

Κατανοήστε το Νόμισμα – πιστεύω ότι υπάρχει ένα καλό κίνητρο στην κατανόηση του πώς λειτουργεί ένα altcoin. Είμαστε μάρτυρες ενός μεγάλου αριθμού εταιρειών που δημιουργούν το δικό τους cryptocoin με την προσδοκία μιας γρήγορης αύξησης της τιμής, καθώς οι επενδυτές θα αναζητήσουν υποτιμημένα cryptocurrencies στον χώρο των ψηφιακών νομισμάτων.

Αλλά, οι ευφυείς επενδυτές θα εξετάσουν τη διαφάνεια, τη διατήρηση εγγράφων, τους περιοδικούς ελέγχους, την AML πολιτική, και τη διάδοση πληροφοριών στο κοινό εγκαίρως πριν από τη λήψη μεριδίου στο altcoin. Η πρακτική αυτή τους βοηθά να αποφύγουν την αμηχανία και την αγωνία της απώλειας των χρημάτων σε ένα scamcoin.

Κατανοήστε το Ζευγάρι – Κάθε ζευγάρι cryptocurrency πρέπει να γίνει κατανοητό πριν ληφθεί η απόφαση για την επένδυση. Ένα τέλειο παράδειγμα για να κατανοήσουμε αυτή την περίπτωση θα είναι το ζεύγος BTC-Yuan. 

Old School Συμβουλή
Μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μια πραγματική πρόβλεψη τιμής για τα cryptocurrencies μακροπρόθεσμα. Πολλά μπορεί να εξαφανιστούν ή μπορεί να φτάσουν στα ύψη. Είναι ένα τυχερό παιχνίδι. Αλλά, είναι καλύτερα να κάνετε ένα έξυπνο ποντάρισμα, παρά να αφήσετε όλα σας τα χρήματα στην τύχη!

Essential SSL